VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
Örebro
SV

Jag hade inte varit där jag är idag om det inte vore för Drivhuset.

Drivhuset gav mig den hjälp jag behövde och hjälpte mig att bygga nätverk, få inpiration och träffa andra drivna personer. Idag driver jag Blueye Technology vilket är ett apputvecklingsföretag som designar och utvecklar mobilapplikationer, det är en dröm som har blivit verklighet. Jag hade inte varit där jag är idag om det inte var för Drivhusets hjälp och stöd.

Relaterade historier

Se alla historier

OBS! INFORMATION OM KOMMANDE VÄGLEDNINGAR.

För mer information är du välkommen att maila: kicki.wilhelmsson@drivhuset.se david.erzberger@drivhuset.se

Läs mer

NU SER JAG DRIVHUSET SOM EN SJÄLVKLAR DEL AV MITT FÖRETAGANDE.

Helena Theise är entreprenör och arbetar med design och produkt-utveckling i sann...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!